Puhdistukset

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset

Teemme ilmanvaihtokanavien puhdistukset yli 10 vuoden kokemuksella. Olemme suorittaneet ilmanvaihtojärjestelmien puhdistajan ammattitutkinnon ja käytössämme on laadukkaat Air Powerin puhdistuslaitteet.

Ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistus kannattaa

Ilmanvaihtokanavien puhdistus on hyvä suorittaa 5 vuoden välein! Säännöllinen ilmanvaihtokanavien puhdistus pitää sisäilman raikkaana ja on osa kodin turvallisuutta.

Ilmanvaihtokanaviin jää vuosien kuluessa runsaasti pölyä ja muita epäpuhtauksia, jotka huonontavat ilmanvaihdon toimivuutta ja johtavat sisäilman laadun heikkenemiseen. Huonon sisäilman aiheuttamat terveydelliset haitat puolestaan ilmenevät erillaisina oireina, kuten hengitysteiden, silmien ja ihon ärsytyksenä. myös allergista nuhaa voi ilmetä.

Ilmanvaihtokanavien puhdistyö sisältää

Ilmanvaihtoanavat alipaineistetaan, putket harjataan mekaanisesti sekä venttiilit pestään käsin. LTO-kenno, puhaltimet ja koneen sisusta puhdistetaan sekä ilmanvaihto säädetään.

Puhdistuksesta luovutetaan dokumentit asiakkaalle.
Ilmanvaihtokanavien puhdistus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Suodatinvaihtopalvelu

Suodatinvaihtopalvelumme hoitaa ajallaan koneen suodattimien vaihdon, jotta sisäilmaan pääsee raitista ilmaa tarvittava määrä.

Lisätietoja palvelusta saat soittamalla numeroon 0400 725 681 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@iv-asennus.net

Evästeet